Visningsstädning Stockholm: När du vill få ut det mesta av din bostadsvisning!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Är första intrycket verkligen så viktigt vid en visningsstädning?

Visningsstädning i Stockholms mäklarbransch kräver en viss fingertoppskänsla. Konkurrensen är tuff och huruvida du gör en lyckad affär hänger helt på upplevelsen. Doftar toaletterna fräscht och nystädat? Får man lust att börja laga god mat i köket? Är fönstrena gnistrande rena, eller får man en känsla av smolk och luftföroreningar? Eller vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer?

Visningsstädning Stockholm – alla sinnena avgör beslutet

Vi är alla emotionella konsumenter och enligt vetenskapen sker våra köpbeslut nästan uteslutande på impuls. När man kliver in i en ny lokal måste det kännas enkelt, inbjudande och inspirerande. För när det är nystädat så doftar det härligt. När solskenet bryts genom ren kristall och ger blänk i färger och nyputsade ytor, ja då blir man sugen.

Visningsstädning innebär också att städa smart

Den som vill ha ut så bra vinst som möjligt vill kanske inte lägga onödigt mycket pengar på städåtgärder som ändå inte gör någon större skillnad. På Anne Blom har vi lärt vad som är viktigt och vad som är av mindre betydelse. Så ett gott råd från oss (oavsett vilket städbolag du väljer) är att du diskuterar med ditt städbolag om hur du ser på objektet och dina spekulanter, och vad du vill få ut av visningen och visningsstädningen.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: