Visningsstädning Solna: Rent och fräscht på din bostadsvisning

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Visningsstädning Solna är till för dig som står i begrepp att sälja bostad i Stockholm med omnejd. Få ut mesta möjliga av din försäljning, beställ en professionell städning inför visningen. Huruvida du gör en lyckad affär hänger till stor del på upplevelsen vid visningen. Doftar toaletterna fräscht och nystädat? Får man lust att börja laga god mat i köket? Är fönstrena gnistrande rena, vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer? Ja det är så en köpare ska känna efter visningen

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, vackra Filmstaden, sköna Hagaparken och shopping i nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om visningsstädningen, flyttstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe. Vi har lång erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt.

VISNINGSSTÄD I SOLNA MED RUTAVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

Utsikt över arenastaden i SolnaRUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, istället drar den som utfört arbetet av en del av arbetskostnaden på fakturan. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Anne Blom Städ & Service värnar om miljön

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete vid visningstädning Solna.

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss gärna på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär rörande Visningsstäd Solna!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: