Visningsstädning sollentuna | Visningsstäd Sollentuna | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Visningsstädning Sollentuna är till för dig som står inför att sälja din bostad i Sollentuna kommun. Vi har hjälpt flyttsugna bostadsbytare med visningsstäd i: Rotebro, Norrviken, Häggvik, Sjöberg, Tureberg, Kärrdal, Helenelund.

En bättre upplevelse vid visning - Visningstädning i Sollentuna

Hur framgångsrik affär du gör vid en försäljning beror till stor del på upplevelsen vid visningen av din bostad:

  • Doftar toaletterna fräscha och nystädade?
  • Får man lust att börja baka och laga mat i köket?
  • Är fönsterna gnistrande rena?
  • Vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer?

Ja, det är precis så en köpare vill känna efter en visning i Sollentuna.

Vill du ha en framgångsrik affär och få ut det mesta möjliga av din försäljning? Beställ en professionell städning inför visningen av din bostad i Sollentuna hos Anne Blom Städ & Service, vi är experter inom städbranschen.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Sollentuna med att göra både hem och företag skinande rena. Vi har 20 års erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt, både i Sollentuna och runt om i hela Stockholm.

Är du på väg att flytta till Sollentuna? Eller flyttar du inom Sollentuna kommun? Kontakta oss, vi tar hand om er flyttstädning och visningsstädning. Självklart tar vi även hand om er regelbundna veckostädning så ni får mer tid över till annat!

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe.

VISNINGSSTÄD SOLLENTUNA - SOM VÅRDAR HEMMET OCH MILJÖN

Visningsstäd Sollentuna är vår städtjänst för er som är på väg att sälja er bostad i Sollentunaområdet.

Utsikt över SollentunaVi på Anne Blom Städ & Service arbetar med kvalitet och miljö i åtanke. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen inte bara är rent och fräscht utan även är skött på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda oss utav rätt städprodukter. Vårt sortiment av städprodukter är noga utvalda i avsikt att bevara ert hem och spara på vår fantastiska miljö såväl i Sollentuna kommun som i hela Stockholm.

Ni hittar alla våra städtjänster i vår meny till vänster.

RUT-AVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

Vad är då RUT-avdrag och hur fungerar det? RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om avdraget. Det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan som skickas till dig.

Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. 
Läs mer på Skatteverket.se

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt webformulär om du har frågor kring vår Visningsstädning Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: