Visningsstädning Södermalm

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Visningsstädning i Södermalm är till för dig som står i begrepp att sälja bostad i Stockholm med omnejd. Få ut det mesta möjliga av din försäljning genom att beställa en professionell städning inför er visning i Södermalm. Huruvida du gör en lyckad affär hänger till stor del på upplevelsen vid visningen.

Doftar toaletterna fräscht och nystädat? Får man lust att börja laga god mat i köket? Är fönstrena gnistrande rena? Vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer? Ja, det är så en köpare ska känna efter visningen av er bostad i Södermalm.

Vi använder skonsamma och miljömärkta rengöringsmedel samt miljösmarta arbetsmetoder som minimerar vår inverkan på Södermalms miljö och natur.

Visningsstäd Södermalm - Rent och fräscht intryck för köpare och hyresgäster

Katarina kyrka i SödermalmVisningsstäd Södermalm med Anne Blom Städ & Service ger både hem och företag ett rent och fräscht intryck för potentiella köpare eller hyresgäster. Anne Bloms städföretag har hjälpt kunder runt om i hela Södermalm med att städa hem och företag skinande rent inför deras visningar.

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe. Vi har lång erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt i Södermalm med omnejd.

Är du på väg till eller flyttar du inom Södermalm? Hör av dig till oss så tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart den regelbundna veckostädningen, om du vill ha mer tid över till annat!

RUT-avdrag - Så fungerar det

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om avdraget utan det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

Anne Blom Städ & Service använder produkter skonsamma för miljön

Genom att använda skonsamma miljömärkta städprodukter och rätt arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Klicka för att läsa mer om Anne Bloms syn på "Miljö och Ansvar".

Dags att sälja din bostad? Boka oss för er visningstädning i Södermalm!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: