Visningsstädning Huddinge: Visningsstäd som lönar sig inför din visning direkt!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Visningsstädning Huddinge nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet. Med över 20 års erfarenhet och kompetent och trevlig personal gör vi allt för att du som kund ska bli helnöjd med resultatet.

STÄDNING SOM HÖJER UPPLEVELSEN PÅ DIN VISNING I SÖDERORT

Jokkmokktält i Huddinge CentrumFå ut mesta möjliga av din försäljning, beställ en professionell städning inför visningen. Huruvida du gör en lyckad affär hänger till stor del på upplevelsen vid visningen. Doftar toaletterna fräscht och nystädat? Får man lust att börja laga god mat i köket? Är fönstrena gnistrande rena, vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer? Ja det är så en köpare ska känna efter visningen.

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe. Vi har lång erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt.

VISNINGSSTÄD I HUDDINGE MED RUTAVDRAG

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

Anne Blom Städ & Service använder produkter skonsamma för miljön

Genom att använda skonsamma miljömärkta städprodukter och rätt arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Klicka för att läsa mer om Anne Bloms syn på "Miljö och Ansvar".

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss gärna på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär rörande Visningsstädning Huddinge!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: