Visningsstädning Essingen - Visningsstäd, Rent och fräscht inför bostadsvisning

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Visningsstädning Essingen är till för dig som står inför att sälja din bostad på Essingen och i Stockholms innerstad.

Hur du lyckas göra en framgångsrik affär beror till största del på vilken upplevelse din bostad inviger vid visningen. Är toaletterna fräscha och nystädade? Lockar köket till vilja börja baka? Är fönstrena putsade? Vill man genast börja inreda bostaden med roliga idéer och färgglada designer? Ja, det är så en köpare vill känna sig på väg hem från visningen.

Visningsstädning på Essingen - Vi lyfter fram fördelarna i bostaden!

Bor du på Essingen och vill ha en framgångsrik affär? Vill du få ut det mesta möjliga av försäljningen? Glöm då inte bort en av det viktigaste sakerna in för visningen! Beställ en professionell visningsstädning på Essingen hos Anne Blom Städ & Service, vi är experterna inom städbranschen. Vi har hjälpt bostadsbytare på hela Essingen såsom:

  • Lilla Essingen
  • Stora Essingen

Är du på väg att flytta till Essingen? Eller flyttar du inom Essingen? Kontakta oss, vi tar hand om er flyttstädning och visningsstädning. Självklart tar vi även hand om er regelbundna veckostädning så ni får mer tid över till annat! Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe.

VISNINGSSTÄD ESSINGEN - VI VÄRNAR OM HEMMET OCH MILJÖN

Tvärbana på Stora EssingenVisningsstäd Essingen är vår städtjänst för dig som vill flytta och är på väg att sälja sin bostad på Essingen. Anne Blom har hjälpt kunder runt om och på Essingen med att göra både hem och företag skinande rena.

Med 20 års städerfarenhet av olika städuppdrag garanterar vi dig en trygg och säker visningsstädning som leder till bra resultat!

Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen inte bara är rent och fräscht utan även är skött på ett professionellt och miljövänligt sätt.

Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda oss utav rätt städprodukter. Vårt sortiment av städprodukter är noga utvalda i avsikt att bevara ert hem och spara på vår fantastiska miljö såväl på Essingen som hela Stockholms innerstad.

Ni hittar alla våra städtjänster i vår meny till vänster.

VISNINGSSTÄD OCH RUT-AVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du har rätt till att ansöka om skatteavdrag för husarbeten så som visningsstädning. Grundregeln för att utnyttja rutavdrag för visningsstädning är att städningen måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar.

För att få avdrag för städtjänster som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för tjänsten. På skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag, www.skatteverket.se

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår tjänst Visningsstädning Essingen.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: