Visningsstädning Danderyd och Djursholm: Rent och fräscht på din bostadsvisning

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp vis pris

Visningsstädning Danderyd eller Djursholm är till för dig som står i begrepp att sälja bostad i Danderyd, Stocksund, Djursholm, Enebyberg med omnejd. Få ut mesta möjliga av din försäljning, beställ en professionell städning inför visningen. Huruvida du gör en lyckad affär hänger till stor del på upplevelsen vid visningen. Doftar toaletterna fräscht och nystädat? Får man lust att börja laga god mat i köket? Är fönstrena gnistrande rena, vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer? Ja det är så en köpare ska känna efter visningen.

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe. Vi har lång erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt.

Anne Blom fixar städningen så du får tid till annat!

DanderydsbadetAnne Blom har med över tjugo år i branschen skaffat sig nöjda kunder från Södertörn i syd till Danderyd, Enebyberg, Stocksund i norr. Vi brinner för det vi gör och utför kvalitativ städhjälp i hemmet och på arbetsplatsen. För oss är det viktigt att vårda våra kundkontakter genom ett trevligt och professionellt bemötande kombinerat med stor kompetens. För dig som bor i lägenhet, hus eller jobbar i Danderyd kan vi erbjuda allt från regelbunden veckostädning i hemmet till kundanpassade företagslösningar som tex vår populära "Allt i allo-service".

För Danderyds BRF´er och fastighetsförvaltare erbjuder vi bland annat trapphusstädningar och golvvård utförd av vår personal med specialkompetens. För dig som är i flytt-tagen inom Danderyd, Enebyberg, Stocksund eller Djursholm finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss göra flytten enklare för dig och samtidigt bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat.

Miljömärkta produkter för att vi tänker på våra kunder i Danderyd

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete i menyn till vänster.

Boka din städning redan idag!

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår tjänst Visningsstädning Danderyd!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: