Trappstädning Stockholm City för BRF och fastighetsförvaltare

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Stockholm City är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service som främst riktar sig till bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Stockholm City och i övriga delar av Storstockholm.

Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht, året runt!

För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det är välstädat, där golven är torra och rena - oavsett hur blött och ruggigt det än är ute - och där det doftar fräscht och gott?

Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning

Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder.

  • Personalen är legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna.

Våra ledord är noggrannhet och effektivitet, något som reflekteras inte bara i det praktiska resultatet utan även i att vi värnar om förhållandet till våra kunder. En nära och uppriktig dialog är grunden för att etablera ett gott och långsiktigt samarbete med kunderna.

Inte bara trappstädning - vi kan erbjuda dig så mycket mer

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Stockholm City, så kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster.

Anlita oss för kvalitativ:

Anne Blom har hjälpt mängder med kunder runt om i Stockholm City med att få sina hem och företag fräscha, välstädade och skinande rena.

Anne Blom värnar om Stockholms ömtåliga och hårt utsatta miljö

Därför så använder vi oss endast omsorgsfullt utvalda miljömärkta städprodukter som är skonsamma för såväl hälsan som för vår natur.

Läs om Anne Bloms miljöarbete.

HUR OFTA BEHÖVER TRAPPHUSET STÄDAS?

drottninggatan stockholm city

Det beror ofta på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vi brukar städa en gång i veckan under vår, sommar och höst. Under vinterhalvåret kan trapphus och entrér behöva städas mer regelbundet.

Vi anpassar givetvis våra uppdrag efter era önskemål.

Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen. Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida!

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TRAPPSTÄDNING STOCKHOLM CITY

Det är tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service! Vid behov kommer vi gärna och inspekterar ert trapphus innan vi lämnar en offert.

Har du en fastighet i Stockholm City? Behöver du trappstäd?

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka tid för besök angående Trappstädning Stockholm City.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: