Trappstädning Solna för BRF och fastighetsförvaltare. Effektivt och prisvärt!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Solna är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Solna och i övriga Stockholmsområdet. Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året runt. För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat? Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstäd. Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder i största möjliga mån. Personalen är legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

Bild på Arenastaden i SolnaNormalt sker städningen en gång per vecka under vår, sommar och höst. Vintertid kan trapphuset behöva göras rent mer frekvent. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig.

HUR OFTA SKA TRAPPHUSET STÄDAS?

Det beror bland annat på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vi brukar säga att en gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det behövas städning oftare. Vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS TRAPPHUSSTÄD

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka tid för besök.

Läs om Anne Bloms miljöarbete.

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för Trappstädning.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: