Trappstädning Sollentuna | Trappstäd Sollentuna | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Sollentuna är en tjänst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Sollentuna kommun. Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året runt. För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat? Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning. Städpersonalen är alltid legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Sollentuna, så kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster. Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

TRAPPSTÄD SOLLENTUNA - Hur ofta ska trapphus städas?

Trappstäd Sollentuna heter vår tjänst för vård och underhåll av trappor, trapphus och entreer i och runt om Sollentuna. Vi har hjälpt både företag som bostadsrättsföreningar samt privata fastighetsägare i Rotebro, Viby, Norrviken, Vaxmora, Häggvik, Edsberg, Tureberg, Sjöberg och Helenelund.

Edsbergs slott i SollentunaVi tar även hand om dina övriga lokalen som förråd och gemensamhetslokaler.

Vanligtvis städar vi trapphusen en gång i veckan under vår, sommar och höst. Under vintertiden rekommenderar vi att städa entreer och trappor mer regelbundet. Hör av dig till oss så kommer vi och inspekterar trapphusets städbehov innan vi lämnar en offert.

KONTAKTA OSS FÖR STÄD AV DIN TRAPPA - PRISINFORMATION

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök.

Läs om Anne Bloms miljöarbete.

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för: Trappstädning Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: