Trappstädning Södermalm | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning i Södermalm är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i hela Stockholmsområdet. Anne Blom Städ & Service ser till att trapphuset hålls rent och frächt året runt. För visst är det trevligt att komma in i ett väldoftande och välstädat trapphus?

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södermalm med skinande resultat. Vi på Anne Blom har dagligen personal ute på Söder, från Slussen i norr till Skanstull i söder till Hornstull i väster till Vita Bergen i öster.

Vi kan hjälpa dig att ta er fastighet till känslan av ett nytt, väldoftande trapphus på Söder. Trapphuset är första insynen en besökare får, vilket ger att era besökare kommer att känna ett frächt mottagande på Södermalm som gör en stor skillnad.

Vi har över 20 års erfarenhet av trappstäd åt en mängd olika kunder. Vår personal arbetar i team som i största möjliga mån återkommer till er som kund vid varje städtillfälle. Personalen är legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Vi har många års erfarenhet av trappstäd på Söder.

TRAPPSTÄD i SÖDERMALM PRIS OCH INTERVALL

Katarina kyrka i SödermalmNormalt sker städningen en gång per vecka under vår, sommar och höst. Vintertid kan trapphuset behöva göras rent mer frekvent. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål och vi kan även ta hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen.

Storleken på lokalerna samt hur många som passerar genom trapphuset per dygn spelar en stor roll. Vi brukar säga att en gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet.

Under vinterhalvåret kan det behövas städning oftare. Vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert.

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök.

Läs om Anne Bloms miljöarbete.

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för trappstädning i Södermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: