Trappstädning Kungsholmen - Trappstäd för BRF och Fastighetsförvaltare

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Kungsholmen är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare på Kungsholmen och i övriga delar av Stockholms innerstad. Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året runt!

För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat? Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning.

Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder. Personalen är legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Våra ledord är noggrannhet och effektivitet. Det är något som reflekteras inte bara i det praktiska resultatet utan även i att vi värnar om förhållandet till våra kunder. En nära dialog är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med kunderna.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening på Kungsholmen, så kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativ:

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om på Kungsholmen med att göra hem och företag skinande rena.

Vi använder endast utvalda miljömärkta städprodukter som är skonsamma för vår hälsa som för vår natur. Läs om Anne Bloms miljöarbete.

TRAPPSTÄD KUNGSHOLMEN - HUR OFTA SKA TRAPPHUSET STÄDAS?

Kungsholmen i StockholmDet beror ofta på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vi brukar städa en gång i veckan under vår, sommar och höst. Under vinterhalvåret kan det behövas städas oftare. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen. Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida!

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TRAPPSTÄDNING KUNGSHOLMEN

Det är tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service! Vi kommer gärna och inspekterar ert behov av städning av trapphuset innan vi lämnar en offert.

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök angående Trappstädning Kungsholmen.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: