Trappstädning Huddinge för BRF och fastighetsförvaltare i Stockholm.

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Huddinge är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i hela Stockholmsområdet. Anne Blom Städ & Service ser till att trapphuset hålls rent och frächt året runt. För visst är det trevligt att komma in i en väldoftande och välstädad fastighet?

Vi finns nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Vi har över 20 års erfarenhet av trappstäd åt en mängd kunder. Vår personal jobbar i team som i största möjliga mån återkommer till er som kund vid varje städtillfälle. Personalen är legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

TRAPPSTÄD I HUDDINGE PRIS OCH INTERVALL

Kosläpp i HuddingeNormalt sker städningen en gång per vecka under vår, sommar och höst. Vintertid kan trapphuset behöva göras rent mer frekvent. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen. Storleken på lokalerna samt hur många som passerar genom trapphuset per dygn spelar också in. Vi brukar säga att en gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det behövas städning oftare. Vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert.

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka tid för besök.

Läs om Anne Bloms miljöarbete.

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för Trappstädning Huddinge.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: