Trappstädning Danderyd : Trappstädning Djursholm för BRF och fastighetsförvaltare

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Danderyd eller i Djursholm är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Danderyd och i övriga Stockholmsområdet. Vi ser till att trapphuset hålls rent och frächt året runt. För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat? Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstäd. Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder i största möjliga mån. Personalen är legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

Normalt sker trappstäd en gång per vecka under vår, sommar och höst. Vintertid kan trapphuset behöva städas rent mer frekvent. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål av städningen. Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen så att allt är rent efter vårt städuppdrag.

HUR OFTA SKA TRAPPHUSET STÄDAS HOS ER I DANDERYD / DJURSHOLM?

Det beror bland annat på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vi brukar säga att en gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det behövas städning oftare. Vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert.

ALLT INOM STÄD FÖR DIG I DANDERYDSOMRÅDET

Bild på vattentorn i DanderydAnne Blom Städ & Service har nöjda kunder från Södertörn i syd till grönskande Danderyd i norr. I över tjugo år har vi varit verksamma och utfört professionell städhjälp i hemmet och på olika typer av arbetsplatser. För dig som bor i vackra Danderyd kan vi erbjuda allt från regelbunden veckostädning i hemmet till kundanpassade företagslösningar som tex vår populära "Allt i allo-service".

För bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare gör vi utöver trapphusstädningar även golvvård utförd av vår kunniga och trevliga personal. För dig som är på väg att flytta till, från eller inom Danderyd, Enebyberg, Stocksund eller Djursholm finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss underlätta flytten och bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat!

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka tid för besök för genomgång av Trappstädning i Danderyd eller Djursholm.

Läs om Anne Bloms miljöarbete.

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för Trappstädning Danderyd.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: