Trappstädning Bromma för ett gediget första intryck

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning är inte bara att göra snyggt i trapphuset utan det ger det första intrycket som ett företag eller en fastighet har.

Olika trappor har olika egenskaper, såsom trä, sten, metall eller betong vilket ger olika möjligheter till ett välvårdat utrymme.

Våra städare har vana av alla typer av trapphus och trappor, vilket gör att din fastighet kommer få rätt intryck för dina besökare.

Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder. Personalen är legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Våra ledord är noggrannhet och effektivitet. Det är något som reflekteras inte bara i det praktiska resultatet utan även i att vi värnar om förhållandet till våra kunder. En nära dialog är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med kunderna.

Trappstäd i Bromma av effektiva städare

Våra städare i Bromma är både effektiva och noggranna, vi håller rent på ett miljövänligt och professionellt sätt. Vårt miljöarbete är en central del av vår verksamhet där effektiva arbetssätt och miljömärkta städprodukter är viktiga beståndsdelar.

Vi hjälper till med både lokalvård och städning i trappan om så önskas. För företag och BRF i Bromma erbjuder vi följande tjänster:

Kontakta oss på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för Trappstädning i Bromma idag och ta reda på hur det fungerar!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: