Trappstädning Östermalm - Anneblom.se gör rent hus hos dig!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp trapp pris2

Trappstädning Östermalm är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Östermalm. Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året runt. För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat?

Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning. Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder. Anne Bloms personal är legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

Trappstäd Östermalm - för företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Östermalm, kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativt kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om i Östermalm med att göra hem och företag skinande rena. Anne Blom är ett bra städföretag att anlita när ni behöver en proffsig trappstädning i Östermalm.

Vi anpassar givetvis våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar också hand om era övriga lokaler som förråd, tvättstugor och övriga gemensamhetslokaler om så önskas.

Vi kommer gärna och inspekterar ert behov av städning innan vi lämnar en offert.

Trappstäd Östermalm - hur ofta skall trapphuset städas?

Dramaten på ÖstermalmDet beror ofta på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vid trappstädning Östermalm städar vi i regel en gång i veckan under vår, sommar och höst. Det brukar i regel vara lagom för en normalstor fastighet.

Under vinterhalvåret kan trapphuset behövas städas litet oftare.

Anne Blom - städföretaget med miljötänk!

Anne Blom Städ & Service är djupt engagerade i miljötänk och miljöarbete. Vi använder noggrannt utvalda, miljömärkta produkter i vårt arbete.

Läs mer om Anne Bloms miljöarbete.

Kontakta oss för prisinformation gällande trapphusstäd i Östermalm

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök.

Det är tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service. Prata med oss om när du behöver anlita Trappstädning Östermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: