Storstädning Stockholm City - Storstäd från golv till tak!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Stockholm City är först och främst för privatpersoner, men även för företag i Stockholms City. Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning.

Om du känner att ditt hem behöver ett extra lyft från golv till tak, så kan du självklart beställa storstädningstjänsten separat.

Vid vissa tillfällen - som t.ex. efter en flytt, en renovering eller ett stambyte - så behövs ofta en större städning, där vi rengör hela hemmet från golv till tak.

Anne Blom har hjälpt kunder i hela Stockholm City med storstädning, med ett strålande rent resultat.

ANNE BLOMS STORSTÄD STOCKHOLM CITY BORGAR FÖR EN TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

Storstäd Stockholm City heter vår tjänst för storstädning av ditt hem. Du kan anlita tjänsten inför en regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen, t.ex. då du känner att hemmet behöver ett extra lyft men helt enkelt inte har tid eller ork eller lust att göra det själv.

Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk!

Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och att ha blicken för det lilla extra, som får ditt hem att stråla och skina och dofta fräscht och välkomnande.

stockholm city hall

Med 20 år i städbranschen så kan vi på Anne Blom Städ & Service lova att samtliga våra städtjänster är såväl trygga som seriösa. All personal är givetvis kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad.

Vi värnar om miljön, både för er och er bostads skull samt för såväl städpersonalen som vår huvudstads vackra men ömtåliga natur. Därför använder vi bara noga utvalda, miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och stadens hårt utsatta miljö.

DAGS FÖR STORSTÄDNING I STOCKHOLM CITY? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att er bostad och era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder givetvis enbart noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Stockholm City.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: