Storstädning Norrtälje - Storstäd från golv till tak | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Norrtälje är först och främst för privatpersoner, men även för företag i hela Norrtälje och Stockholms stad.

Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning, innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Det ger att vi har en grundstädning som skapar en startpunkt för samarbetet på allra bästa sätt. Känner du att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, så kan du självklart beställa storstädningstjänsten separat utöver den vanliga städningen.

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering, så behövs ofta en större städning där vi rengör hela hemmet till topptrim.

Anne Blom har hjälpt kunder med i städning i hela Norrtälje såsom:

  • Från Bältartorp till Kvisthamra
  • Från Solbacka till Mosebacke
  • Från Tullgränd till Narvagatan
  • Från Roslagsgatan till Frötunagatan
  • På såväl Strandvägen till Fågelsångsvägen

Våra kunder i Norrtälje efterfrågar allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstädning åt företag och bostadsrättsföreningar.

Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Norrtäljes alla gator och gränder framförallt i just din närhet.

STORSTÄD NORRTÄLJE - ANNE BLOM BORGAR FÖR EN TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

gatumiljo norrtalje

Storstäd Norrtälje heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen, då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk som lokalvårdare och städare. Vi lägger väldigt stor vikt på själva kundbemötandet och att ha blicken för det lilla extra som ger att du blir en allt nöjdare kund.

Med 20 år i städbranschen, så lovar vi på Anne Blom Städ & Service att samtliga städtjänster är såväl tryggt som seriöst.

All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad, vilket vi säkerställer kontinuerligt för våra kunder.

Vi värnar om miljön, både för er och er bostads skull samt för städpersonalen och vår vackra natur. Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

DAGS FÖR STORSTÄDNING I NORRTÄLJE? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet och inte bara i Norrtälje, men vi har ofta uppdrag för riktigt tuffa städningar i området.

Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 0176-55 700 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Norrtälje.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: