Storstädning i Stockolm. Storstäd som ger en bestående verkan | Anneblom

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning i Stockholm kan man alltid göra på egen hand, men det tar oftast väldigt lång tid och är ineffektivt.

Vi rekommenderar att vi börjar med en storstädning i samband med att vi påbörjar hemstädningsuppdraget, eller varför inte beställa en några gånger om året? Storstädningen ger oss möjligheten att starta hemstädningen i en noga rengjord bostad vilket gynnar dig som kund, både i nöjdhet och kostnadsmässigt. Låt oss göra jobbet, vi kan helt enkelt!

Vi har varit verksamma i Stockholm sedan 90-talet, det ger oss en unik erfarenhet och position där vi ofta anses vara branschledande när det gäller kvalitet.

Personal med kollektivavtal och anvarskänsla

Vår personal har kollektivavtal, är fullförsäkrade och har tystnadsplikt. De är även kontrollerade i belastningsregistret samt utbildas internt för att se till att de kan upprätthålla Anne Bloms höga standard. De arbetar alltid två och två vilket ger en ökad trygghet för både oss och dig som kund. Vi brukar även säga att två par ögon ser bättre än ett - hjälps man åt och kollar varandra så är det mindre chans att något missas.

Storstäd i Stockholm: Städmaterial, rengöring och putsning

Storstäd innebär ofta att ha rätt produkter vid rätt tillfälle. Städning går alltid mer på djupet än den "vanliga" städningen och ger ett direkt lyft för det fortsatta städuppdraget.

Utsikt från Vanadislunden mot VasastanStädmaterial och produkter som är miljövänliga och klarar av djupare rengöring och putsning tar vi självklart med oss.

Vanligast är att denna typ av städning används vid en större flytt eller när vi påbörjar ett nytt uppdrag. Men det kan även förslagsvis beställas som en ordentlig vår- eller höststädning.

Vad ingår i en storstädning?

Alla rum dammsugs och våttorkas enligt överenskommelse samt töms på sopor. Det ingår även fönsterputsning.

  • Dammtorkning av horisontella ytor på möbler, prydnadssaker, tavlor, fönsterkarmar, speglar, element, kontakter, hemelektronik, dörrar och karmar samt borttagning av vissna blomblad
  • Dammsugning av klädda/stoppade möbler
  • Dammsugning eller skakning av mattor

För mer information om vad som ingår i en storstäd kan ni läsa vår detaljerade lista.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär för frågor om hur du kan få en ordentlig storstädning i Stockholm för att förnya just ditt hem.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: