Storstädning Solna : Ett rent hem från golv till tak som lyser för dina gäster

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Solna riktar sig till främst till privatpersoner men även företag i Stockholm med omnejd. Vi rekommenderar att man startar upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar hemstädningen, som ofta sker varannan vecka. Storstädning kan även beställas separat när ni känner att hemmet behöver en extra genomgång. Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Karlsberg strand SolnaÄr du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionell städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

STÄDNING VÅRT STOLTA HANTVERK

Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och experter på vårt hantverk. Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra. RUT-avdraget innebär att fler har råd att hyra in hjälp till en klassisk storstädning i Solna som förr var tradition varje vår och höst.

DAGS FÖR STORSTÄD — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstäd i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Ring 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring Storstädning Solna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: