Storstädning Sollentuna | Storstäd Sollentuna | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Sollentuna är först och främst för privatpersoner, men även för företag i Sollentuna kommun och i hela Sollentuna området. Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Känner ni att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, kan man självklart beställa storstädningstjänsten separat.

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet.

Anne Blom har hjälpt kunder hela Sollentuna kommun såsom: Rotebro, Norrviken, Häggvik, Sjöberg, Kärrdal, Tureberg samt Helenelund med att göra hem och företag skinande rena.

STORSTÄD SOLLENTUNA - ANNE BLOM BORGAR FÖR EN TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

Storstäd Sollentuna heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk! Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra.

Edsbergs slott i SollentunaMed 20 år i städbranschen lovar vi på Anne Blom Städ & Service att samtliga städtjänster är såväl tryggt som seriöst. All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad.

Vi värnar om miljön, såväl som er bostad som för er och städpersonalen som för vår vackra natur. Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

DAGS FÖR STORSTÄDNING I SOLLENTUNA? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: