Storstädning Södermalm | Storstäd Södermalm | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning i Södermalm riktar sig främst till privatpersoner men även till företag i Stockholm med omnejd. Vi rekommenderar att man startar upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar en hemstädning som ofta sker 1 gång i veckan eller varannan vecka. Vid tillfällen som efter en flytt eller renovering behövs det en större städning där vi rengör hela hemmet.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om och i Södermalm med storstädning för hem och företag i 20 års tid. Vi storstädar hos dig i Södermalm när ditt hem behöver ett extra lyft från golv till tak.

Med hjälp av RUT-avdraget kan ni hyra in vår städhjälp när ni är i behov av en storstädning i Södermalm. Förr var det en städtradition varje vår och höst.

Överblick över SödermalmAnne Blom Städföretag erbjuder även andra städtjänster runt om i Stockholm och Södermalm, så som visningsstädning inför visning och flyttstädning efter flytt.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Södermalm? För er erbjuder vi en mängd professionella städtjänster i Stockholm. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Storstäd Södermalm - Städning är vårt stolta hantverk

Storstäd Södermalm är en tjänst som både företag och privatpersoner kan boka hos oss. För nya kunder rekomenderar vi att börja med en storstädning för att sedan gå över till hemstädning som vanligtvis sker varannan vecka. Det går naturligtvis att beställa storstädning separat om man behöver ett extra lyft i hemmet.

Vi är stolta över vårt yrke och är experter på vårt hantverk. Vi lägger stor vikt på kundbemötande och att ha blicken för det lilla extra. Hos oss kan ni känna en trygghet med återkommande städpersonal som är kontrollerade och legitimerade för städning hos privatpersoner och företag i Södermalm.

Vi använder oss utav miljövänliga och skonsamma städprodukter för att värna om såväl ert hem som Södermalms vackra miljö och natur här i Stockholm.

Dags för storstädning i Stockholmsområdet? - Kontakta oss redan idag!

Vi utför storstädningar i hela Stockholmsområdet. Med 20 års erfarenhet av städning och storstädning utför vi professionell storstädning med stor respekt för er som kund och ert hem. Vår städpersonal i Södermalm ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet.

Ring 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring Storstädning i Södermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: