Storstädning Nacka - Städning från golv till tak | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Nacka är först och främst för privatpersoner, men även för företag i Nacka kommun och i hela Stockholms län. Storstädning är vanligtvis en städtjänst vi rekommenderar att vi utför innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning hos våra nya kunder. Ni kan självklart beställa tjänsten för storstädning separat om ni känner att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak! Vi erbjuder även större städningar efter flytt eller renoveringar och lämnar hela hemmet skinande rent!

Med Anne Blom Städ & Service kan ni känna er trygg. Alla i städpersonalen är legitimerade, kollektivanslutna med ID 06 Legitimation. Vi har stor respekt för dig, ditt hem och ditt företag och städar med miljötänk och försiktighet. Vi sparar på ditt hem, företag och möbler genom att använda oss utav miljövänliga städprodukter.

Värmdöleden i NackaAnne Blom har städat ute hos många privatpersoner och företag i Stockholm och med huvudkontor i Västberga kan vi snabbt ta oss ut till alla våra kunder i Nacka kommun.

STORSTÄD NACKA - TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

Storstäd Nacka heter vår tjänst för storstädning av ditt hem, en städservice för dig som bor i Nacka. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och experter på vårt hantverk! Vi lägger stor vikt vid kundbemötandet och blicken för det lilla extra. Med 20 år i städbranschen kan vi lova att Anne Blom Städ & Service alla städtjänster är såväl trygga som seriösa. All städpersonal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Vårat städteam har de erfarenheterna och kunskaperna som krävs för att ge er en storstädning som lyfter upp ert hem från golv till tak!

DAGS FÖR STORSTÄDNING? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Med legitimerad städpersonal ser till att ert hem tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda miljömärkta städprodukter för att värna om såväl miljön, städpersonalen som era möbler och inredningar i hemmet.

Storstädning med RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du har rätt att ansöka om skatteavdrag för husarbeten så som städhjälp. Grundregeln för att utnyttja rutavdrag för städservice är att storstädningen måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. På skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår tjänst Storstädning Nacka.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: