Storstädning Kungsholmen - Storstäd från golv till tak | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Kungsholmen är först och främst för privatpersoner, men även för företag på Kungsholmen och runt om Stockholms innerstad. Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Känner ni att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, kan man självklart beställa storstädningstjänsten separat.

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet.

Anne Blom har hjälpt kunder på hela Kungsholmen såsom: Kungsholmen (Västermalm), Marieberg, Fredhäll, Kristineberg samt Stadshagen med att göra hem och företag skinande rena.

STORSTÄD KUNGSHOLMEN - ANNE BLOM BORGAR FÖR EN TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

Storstäd Kungsholmen heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk! Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra.

Utsikt över vattnet vid KungsholmenMed 20 år i städbranschen lovar vi på Anne Blom Städ & Service att oavsett vilken städtjänst du väljer så kan du känna dig trygg och få ett seriöst bemötande. All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad.

För oss är det en självklarhet att värna om både miljön, våra kunder samt våra anställda, därför använder vi bara noggrant utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

DAGS FÖR STORSTÄDNING PÅ KUNGSHOLMEN? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår tjänst Storstädning Kungsholmen.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: