Storstädning Huddinge: Låt oss göra rent och fräscht hos er!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning i Huddinge för ditt hem i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort!

Storstäd riktar sig till främst till privatpersoner men även företag i Stockholm med omnejd. Vi rekommenderar att man startar upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar Hemstädningen som oftast sker veckovis. Storstädning kan även beställas separat när ni känner att hemmet behöver en extra genomgång. Vid vissa speciella tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet. Passa på att utnyttja RUT-avdraget till din städning!

Anlita en städfirma med erfarenhet och engagerad personal

Kosläpp i HuddingeVi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och experter på vårt hantverk. Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra. RUT-avdraget innebär att fler har råd att hyra in hjälp med städningen. Unna dig mer tid till annat så ser vi till att hemmet alltid är skinande rent.

Dags för storstäd — Kontakta oss för rådgivning och pris

Vi utför storstäd i Huddinge och i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Ring 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring Storstädning i Huddinge.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: