Storstädning Danderyd ger ett rent hem från golv till tak som du kan vara stolt över!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Danderyd riktar sig till främst till privatpersoner men även företag i Stockholm med omnejd. Vi rekommenderar att man startar upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar Hemstädningen som ofta sker veckovis. Storstädning kan även beställas separat när ni känner att hemmet behöver en extra genomgång. Vid vissa speciella tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet.

BRA STÄDNING HEMMA ETT HANTVERK

DanderydsbadetVi på Anne Blom lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra. Vi är stolta över vårt yrke och experter på vårt hantverk. RUT-avdraget innebär att fler har råd att hyra in hjälp till en klassisk storstädning i Solna som förr var tradition varje vår och höst.

DAGS FÖR STORSTÄD I DANDERYD — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstäd i Danderyd, Djursholm, Stocksund, Enebyberg och övriga Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Ring 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring Storstädning Danderyd.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: