Storstädning Östermalm - Gör rent hus med Anneblom.se!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp stor pris

Storstädning Östermalm är först och främst för privatpersoner, men även för företag i Östermalm och i hela Stockholm.

Storstäda själv? Visst, det är skönt när det är klart. Men det tar tid. Och det är jobbigt. Slitsamt för din rygg, dina knän och dina händer. Låt oss proffs göra jobbet istället!

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet. Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Känner ni att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, kan man självklart beställa storstädningstjänsten separat.

Anne Blom har hjälpt flera kunder på Östermalm med att göra hem och företag skinande rena.

STORSTÄD ÖSTERMALM - VI GÖR HEM OCH FÖRETAG SKINANDE RENA

Storstädning Östermalm heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk! Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra.

Strandvägen ÖstermalmMed 20 år i städbranschen lovar vi på Anne Blom Städ & Service att samtliga städtjänster utförs såväl tryggt som seriöst. All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har god erfarenhet och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad.

Vi värnar om miljön, både för städpersonalen och vår vackra natur, men främst för er och er bostad. Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

DAGS FÖR STORSTÄDNING? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Östermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: