Städhjälp Österråker- Gör vardagen lite skönare och bekvämare

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Städhjälp Österåker erbjuder vi dig på Anne Blom som privatperson och företagare. Vi ger dig städservice med lång erfarenhet och expertis inom städbranschen. Kontakta oss för en riktigt professionell städservice.

Anne Blom Städ & Service tar alltid ansvar för den städning som vi levererar till våra kunder runt om i Österåker, såsom:

 • Från Rydbo till Skärgårdsstad
 • Från Roslags-Kulla Svinninge
 • Från Täljö till Åsätra
 • Från Österskär till Åkersberga
 • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
 • Från Östra Lagnö till Rydboholm

Vi utför städuppdrag på ett professionellt sätt speciellt med tanke på våra kunder, medarbetare och miljö i Österåker.

STÄDHJÄLP NÄR DU BEHÖVER DET I ÖSTERÅKER

Städhjälp med vår städpersonal, som verkligen har den rätta blicken för städning och tycker om att vårda och skapa trivsel in i minsta vrå på såväl som din arbetsplats som hemma hos dig. Det är vad vi på Anneblom ger till våra kunder som städhjälp.

Vad gör att just din vardag känns lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat och ett alldeles väldoftande hem? Eller är det kanske det lyxen av att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

Även för dig som är veckopendlare så kan städning vara av nytta och utföras när du verkligen behöver det. Många lägenheter i Österåker är övernattningslägenheter där vi har uppdrag, för att städa mellan gäst till gäst. Att övernatta ska inte betyda att man ska inskränka på städningen, snarare tvärtom: Det är alltid skönt att få känslan att "komma hem" till ett nystädat hem även fast det är bara för övernattning. 

Är du ett företag som behöver städning för dessa lägenheter i Österåker, så kan vi bistå med den saken!

Våra medarbetare har förtroendet att få vårda och skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem i Österåker. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra uppdragsgivare och skapa en god relation som vi uppnår genom noggrannhet, ärlighet, sunt förnuft och personligt ansvar i det dagliga arbetet.

Vi prioriterar flexibilitet och att vara ett städföretag alltid ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Med den struktur och personalstyrka som vi har, så vågar vi lova att allt kommer att ordna sig.

FLEXIBEL STÄDTJÄNST ÖSTERÅKER - STÄDSERVICE ÖSTERÅKER

gamla stan

Städhjälp Österåker - Anne Blom Städ & Service startades för nästan 20 år sedan och vi har gedigen erfarenhet av att utföra städrelaterade uppdrag runt om hela Österåker såsom:

 • Från Rydbo till Skärgårdsstad
 • Från Roslags-Kulla Svinninge
 • Från Täljö till Åsätra
 • Från Österskär till Åkersberga
 • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
 • Från Östra Lagnö till Rydboholm

Alla vi som arbetar på Anne Blom Städ & Service respekterar våra kunders hem och egendom med en känsla som skulle vara för det egna hemmet. Våra kunder ger oss ett förtroende, vi ser till att upprätthålla det förtroendet genom att hålla högsta standard bland vår personal.

Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap och information som behövs för att göra ett bra och säkert arbete i just ert hem och på just er arbetsplats.

Vi är idag ett serviceföretag med nästan fyrtio anställda och erbjuder städtjänster där flexibilitet och noggrannhet är prioritet.

Städtjänster för företag:

Städtjänster för privatpersoner:

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär. Vi är tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra städtjänster som vi erbjuder privatpersoner och företag som söker städhjälp Österåker.

 

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: