Städhjälp Sundbyberg - Gör vardagen lite skönare och bekvämare

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Städhjälp Sundbyberg erbjuder vi på Anne Blom dig som privatperson och företagare en städservice med lång erfarenhet och expertis inom städbranchen. Kontakta oss för en professionell städservice.

Anne Blom Städ & Service tar alltid ansvar för den städning vi levererar till våra kunder i och runt om Sundbyberg såsom:

 • Rissne
 • Hallonbergen
 • Lilla Alby
 • Lilla Ursvik
 • Stora Ursvik
 • Ör
 • Duvbo
 • Storskogen
 • Brotorp/Järvastaden

Vi utför städuppdrag på ett professionellt sätt med omtanke om våra kunder, medarbetare och miljö.

Städhjälp när du behöver det i Sundbyberg

Städpersonalen har den rätta blicken för städning och tycker om att vårda och skapa trivsel in i minsta vrå på såväl som din arbetsplats som hemma hos dig. Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat och ett alldeles väldoftande hem? Eller kanske är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

Teater Bristol i SundbybergVåra medarbetare har förtroendet att få vårda och skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra uppdragsgivare och skapa en god relation uppnår vi genom noggrannhet, ärlighet, sunt förnuft och personligt ansvar i det dagliga arbetet.

Vi prioriterar flexibilitet och att vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Men den struktur och personalstyrka vi har, vågar vi lova att allt kommer att ordna sig.

STÄDTJÄNST SUNDBYBERG - STÄDSERVICE DÄR FLEXIBILITET OCH NOGGRANNHET PRIORITERAS

Städhjälp Sundbyberg - Anne Blom Städ & Service startades för nästan 20 år sedan och har gedigen erfarenhet av att utföra städrelaterade uppdrag runt om i hela Sundbyberg.

Alla vi som arbetar på Anne Blom Städservice respekterar våra kunders hem och egendom. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap och information som behövs för att göra ett bra och säkert arbete i ert hem och er arbetsplats.

Vi är idag ett serviceföretag med drygt fyrtio anställda och erbjuder städtjänster där flexibilitet och noggrannhet är prioritet.

Städtjänster för företag:

Städtjänster för privatpersoner:

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär. Vi är tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra städtjänster som vi erbjuder privatpersoner och företag i Sundbyberg.

STÄDSERVICE SUNDBYBERG - MED MILJÖ I TANKEN

Städhjälp Sundbyberg arbetar och tänker miljövänligt.

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer. Vi städar med miljömärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Höra av dig till oss när du är i behov av en expert på städning i hemmet eller företaget.

Anne Blom Städ & Service är en professionell Städfirma i Sundbyberg. Välkommen till din nya Städhjälp Sundbyberg!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: