Städhjälp Hägersten - Gör vardagen lite skönare och bekvämare

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Städhjälp Hägersten erbjuder vi på Anne Blom dig som privatperson och företagare. Kontakta oss för en professionell städservice utförd av ett företag med lång erfarenhet och expertis inom städbranschen.

Anne Blom Städ & Service tar alltid ansvar för den städning vi levererar till våra kunder i och runt om Hägersten. Vi utför städuppdrag på ett professionellt sätt med tanke på våra kunder, medarbetare och miljö.

Rent hem med Anne BlomStädpersonalen har den rätta blicken för städning och tycker om att vårda och skapa trivsel in i minsta vrå på såväl som din arbetsplats som hemma hos dig. Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat och ett alldeles väldoftande hem? Eller kanske är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

Våra medarbetare har förtroendet att få vårda och skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra uppdragsgivare och skapa en god relation uppnår vi genom noggrannhet, ärlighet, sunt förnuft och personligt ansvar i det dagliga arbetet.

Vi prioriterar flexibilitet och att vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Med den struktur och personalstyrka vi har, vågar vi lova att allt kommer att ordna sig.

STÄDTJÄNST HÄGERSTEN - STÄDSERVICE DÄR FLEXIBILITET OCH NOGGRANNHET PRIORITERAS

Städhjälp Hägersten - Anne Blom Städ & Service startades för nästan 20 år sedan och har gedigen erfarenhet av att utföra städrelaterade uppdrag runt om i hela Hägersten.

Alla vi som arbetar på Anne Blom Städservice respekterar våra kunders hem och egendom. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap och information som behövs för att göra ett bra och säkert arbete i ert hem och på er arbetsplats.

Vi är idag ett serviceföretag med nästan fyrtio anställda och erbjuder städtjänster där flexibilitet och noggrannhet är prioritet.

Städtjänster för företag:

Städtjänster för privatpersoner:

Regnbåge över hus i Aspudden, HägerstenKontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär. Vi är tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra städtjänster som vi erbjuder privatpersoner och företag i Hägersten.

STÄDSERVICE HÄGERSTEN - MED MILJÖ I TANKEN

Städhjälp Hägersten som arbetar och tänker miljövänligt.

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer. Vi städar med miljömärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Höra av dig till oss när du är i behov av städningsexpert i hemmet eller företaget.

Anne Blom Städ & Service är en professionell Städfirma i Hägersten. Välkommen till din nya Städhjälp Hägersten!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: