Städföretag Huddinge: Städning med kvalitet för dig i Söderort!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Vi finns nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Anne Blom utför en mängd olika städtjänster så som veckostädning hemma, kontorsstäd, golvvård, trappstäd för BRF och fastighetsförvaltare, fönsterputs, bygg- och etableringsstäd, städning och tömning av dödsbon. Vi har flexibla lösningar för era behov!

Våra kunder återfinns i hela Stockholmsområdet från Huddinge i söder till Täby i norr.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär.

STÄDFÖRETAG I HUDDINGE MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET

Jokkmokktält i Huddinge CentrumMed över tjugo år i branschen kan vi garantera kvalitet och trygghet för dig som kund. Vår personal är alltid legitimerad, kollektivanslutna samt innehar ID 06 legitimation vid arbeten exempelvis på byggarbetsplatser.

TA DEL AV RUT-AVDRAGET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Utföraren tar hand om underlaget för RUT. Avdrag på en del av arbetskostnaden görs på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

Utnyttja RUT-avdraget vid flytt och visningsstäding

För dig som är i flytt-tagen inom Danderyd, Enebyberg, Stocksund eller Djursholm finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss göra flytten enklare för dig och samtidigt bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat. Städning är ett arbete som du som beställare kan få skatteavdrag (RUT) för. Om och hur mycket avdrag du kan göra beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

MILJÖ OCH ANSVAR

Genom att använda utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i de dagliga arbetet minimerar vi vår inverkan på miljön.Detta bidrar även till att städningen är skonsam för era inventarier och inredning.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär. Anne Blom — Städföretaget för dig i Huddinge.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: