Städföretag Östermalm - Professionell städfirma | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Städföretag Östermalm - ett professionellt städföretag med 20 års erfarenhet erbjuder dig som bor i Östermalm med omnejd flera olika städtjänster för så väl företag som privatpersoner. Anne Blom har städat i många hushåll och hos företag runt om i Östermalm med skinande resultat. Vi har vårat huvudkontor i Västberga och kan snabbt ta oss ut till våra kunder i Östermalm.

Vi är en städfirma som utför en rad städtjänster för företag:

För privatpersoner utför vi följande städtjänster:

Vi har snabba lösningar för våra kunders behov!

Våra kunder återfinns i hela Stockholmsområdet från Östermalm i Söder till Täby i Norr.

STÄDFÖRETAG ÖSTERMALM: FÖR EN TRYGG OCH SÄKER KVALITETSSTÄDNING

Östermalmshallen i StockholmMed över 20 år i branschen kan vi lova bra kvalitet och trygghet för dig som kund. Vår personal är alltid legitimerad, kollektivanslutna samt innehar ID 06 legitimation vid arbeten exempelvis på byggarbetsplatser.

Så här fungerar rot-och rutavdraget

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när anlitar någon för underhåll och hushållsnära tjänster. Utföraren tar hand om RUT-underlaget. Avdrag på en del av arbetskostnaden görs på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året samt vilka andra avdrag som du har gjort. Läs mer på Skatteverket.se

ANNE BLOM TÄNKER PÅ MILJÖN OCH STÄDAR KLIMATSMART

Vi använder utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta städmetoder i vårt dagliga arbete så förminskar vi effekten på miljön. Vi ser till att utföra en skonsam städning. Detta bidrar även till en städning som är skonsam för era möbler och inredningar.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på Anne Blom — Städföretaget i Östermalm.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: