Städning Danderyd och Djursholm: Vi hjälper dig få ihop vardagspusslet!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Städning Danderyd och Djursholm utför vi på Anneblom varje dag, vi är även verksamma i resten av Stockholmsområdet. Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi kan underlätta för er och använder oss av rutinerad och beprövad personal som uppfyller ert städbehov.

Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två gånger i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka är de vanligaste förekommande intervallerna. Städning i Danderyd eller Djursholm sker oftast under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon och hem medan ni är på jobbet.

STÄD MED ÅTERKOMMANDE PERSONAL I DANDERYD

Brygga i DjursholmVi strävar efter att samma personal återkommer till dig. Våra team är alltid 6-8 personer som ansvarar för varje kund. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

RUT - SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

BESTÄLL VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Om ni på kontoret tröttnat på att försöka bestämma vems fel det var att kaffet tog slut så kan ni lugnt överlämna det ansvaret till oss, vi köper in och ser till att det alltid finns gott kaffe och mjölk. Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbrukningsmaterial fylls på och glödlampor byts så kan vi ordna det. "Allt i Allo" är ett perfekt komplement till vår tjänst: Städning Danderyd och Djursholm.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om ni har frågor kring våra städtjänster i Danderyd

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: