Städhjälp Stockholm. Vi hjälper dig med all sorts städhjälp.

Anne Blom Home Logo

  • Damning under hemstäd.
  • Golvtorkning under hemstäd.
  • Dammsugning hemstäd.

Ring så städar vi!

Städning kan lätt bli eftersatt i vardagen. Med RUT-avdraget har fler möjlighet att anlita städhjälp för att få vardagen att bli lite enklare.

Tänk dig att komma från jobbet till ett hem som är skinande rent och fräscht!

Städhjälp för ditt hem

Vi ordnar den typen av hemstädning du har behov av vid olika tillfällen. En rejäl storstädning då och då, är ett bra sätt att komplettera den regelbundna städningen med en grundligare genomgång. Är en försäljning eller flytt aktuell så tar vi hand om flyttstädning och visningsstädning. Låt oss se över vad du behöver hjälp med, så kommer vi överens om vad just du har nytta av!

När någon ska flytta till äldreboende eller vid dödsfall är det mycket som måste ordnas. Anne Blom hjälper dig gärna med en stor del av de praktiska detaljerna runt ett dödsbo eller äldreflytt.

Du får mycket hög säkerhet när du anlitar oss. Vi är ID-06 legitimerade, fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Dina nycklar är registrerade i Key Finder och hålls inlåsta i kassaskåp. Miljötänkandet genomsyrar verksamheten, vi väljer torra metoder i så stor utsträckning som möjligt och sopsorterar ordentligt.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service AB när du vill ha kvalificerad städhjälp gjord av någon som har blicken för det där lilla extra!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: