Vill du bli en Anne Blom? Sök jobb hos oss!

Anne Blom Home Logo

Vill du bli en Anne Blom?

Ring så städar vi!

Har du blicken för städning? Då kan du läsa vidare här och se om du tycker att du skulle platsa in i vårt gäng!

Du får vara beredd på att alltid leverera kvalitet till våra kunder och att skapa en nära relation genom ett gott uppträdande, noggrannhet, initiativtagande, ärlighet och personligt ansvar i det dagliga arbetet. Du ska också vara beredd att prioritera så långt det är rimligt att vara flexibel och kunna ställa upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer.

HELTIDSTJÄNST MED BRA ARBETSTIDER

Du erbjuds en heltidstjänst, där arbetstiderna är måndag till fredag på dagtid. Det är svårt att klara sig på en deltidslön eller att behöva ha flera arbetsgivare. Självklart är Anne Blom Städ & Service kollektivavtalsanslutna, till Almega - Fastighetsanställdas förbund, avtal Serviceentreprenad.

Du kommer ha uppdrag i hela Storstockholm och färdas i patrullbil, därför är det en tillgång om du har körkort.

Du arbetar alltid i par, huvudsakligen dagtid, med tystnadsplikt och bär ID-06 legitimation.

Så småningom blir du placerad i ett team, där teamet ansvarar för sina uppdrag. Vid sjukfrånvaro hjälper man varandra.

I arbetsgruppen finns rötter från många olika länder, så god svenska eller engelska är ett krav. Du erbjuds bra personalvård, exempelvis subvention till naprapat, kostnadsfri massage och tillgång till gym. Personalfester anordnas några gånger per år.

Arbetsdagen börjar och slutar alltid på kontoret, och på fredagar samlas alla efter avslutade uppdrag och fikar tillsammans.

VÄLKOMMEN ATT  SKICKA DITT CV TILL OSS!

Vi hör av oss till dig om det blir aktuellt med intervju och provjobb.

 

Jag vill bli en Anne Blom

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: