Städföretag Stockholm: Din bästa städfirma i Stockholm | Anneblom

Anne Blom Home Logo

Personalen

Ring så städar vi!

Anne Blom Städ & Service i Västberga utanför Stockholm tar alltid ansvar för den städning vi levererar till våra kunder, för våra medarbetare och för miljön. Vår ambition är att utföra våra städuppdrag på bästa sätt enligt den beställning vi är överens om. Om något trots allt visar sig vara otillräckligt utfört, rättar vi omgående till detta.

Vi levererar kvalitet

Våra medarbetare har förtroendet att få vårda och skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra uppdragsgivare och skapa en god relation uppnår vi genom noggrannhet, ärlighet, sunt förnuft och personligt ansvar i det dagliga arbetet.

Miljön är viktig för oss

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer. Det ligger i vårt intresse att göra vad vi kan för att våra barn och barnbarn ska få leva vidare i en så bra miljö som möjligt.

Vi prioriterar flexibilitet och att vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Men den struktur och personalstyrka vi har, vågar vi lova att allt kommer att ordna sig.

Om företaget

Anne Blom Städ & Service startades för nästan 20 år sedan och har gedigen erfarenhet av att utföra städrelaterade uppdrag runt om i Stockholm. Vi är idag ett serviceföretag med nästan fyrtio anställda och erbjuder tjänster där flexibilitet och noggrannhet är prioritet.

De som är en Anne Blom har den rätta blicken för städning och tycker om att vårda och skapa trivsel in i minsta vrå på din arbetsplats eller hemma hos dig.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: