Vi har en ny logotype!

Anne Blom Home Logo

Nyheter

Ring så städar vi!

Ny logotype

Historien om "damen" 

Året var 1996. Anne Blom hade startat sitt företag och namngett det Anne Blom Flytt och Städ, eftersom att hennes bröder hade flyttfirma. Men en egen logotype hade ännu inte uppfunnits. 

På 1940-talet fanns ett rengöringsmedel som hade slogan; "rent i ett kick" och gick att finna i gamla tidningar. Inspirerad av detta kontaktade Anne en Art Director som skapade "Kickan"; damen med det retro rengöringspaketet.

På grund av upphovsrättsliga skäl så blev Kickan inte långvarig, och nu behövdes det en egen tvist på det hela. På så sätt uppkom Anne Blom-Damen, som var en avbild av ett foto på Anne själv, hållades i en telefonlur och med rengöringspaketet i famnen! Denna logotype användes främst för annonsering i Gula sidorna i telefonkatalogen. Anne Blom Flytt och Städ utförde mestadels bohagsflytt och flyttstädningar till en början och denna annonsering genererade många uppdrag.

Företaget växte och Anne gjorde valet att renodla verksamheten till ett rent städföretag. I och med detta så bytte företaget namn till Anne Blom Städservice, och då behövdes en ny logotype med företagets nya namn, som blev skrivet i rengöringspaketet.

Under 2015 har vår logotype ändrats på nytt, då vår dammvippa i strutsfjäder som ingår i all personals personliga städutrustning även fick den stora äran att vara med i logotypen!

Slutligen har vi bytt namn igen, då vi nuförtiden inte längre är ett renodlat städföretag, utan erbjuder mycket kringservice och andra relaterade tjänster. Därför heter vi nu det mer passande namnet Anne Blom Städ & Service!

 

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: