Lokalvård Stockholm: Städtjänster för alla typer av lokaler

Anne Blom Home Logo

Lokalvård

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Lokalvårdare i Stockholm, hygientekniker och facilitetsterapeut... urk! Vad är det för fel på ordet städning, frågar vi? För oss är städning någonting positivt och kul. Städning rensar bort gammal trötthet som har fastnat och bara täpper till. Istället ger vi plats åt ny energi och inspiration. Nya impulser och idéer kommer till och vips så går livet vidare.

Nä, bort med ”lokalvård” och alla kliniska påhitt. Att vilja ha rent och fräscht omkring sig är helt och hållet en varm och mänsklig egenskap, menar vi. Städning är kärlek och omtanke. Städning är att ta tillvara det bästa livet och att ge det utrymme till att växa.

Städning är världens bästa mirakelmedicin!

Därför ska affärslokalerna dofta från färgglada tulpaner när arbetsdagen startar. Det ska kännas att mattorna i trapphuset är fina att gå på. Borden ska vara rena och nydukade med godsaker när klienterna anländer, och whiteboarden ska vara skinande vit. När en kund lånar en toalett ska det kännas fräscht och väldoftande, ja rent välkomnande.

För ”lokalvård” Stockholm är alls inte någonting kliniskt och sterilt, utan någonting kreativt och lustfyllt. Städning, menar vi, är en självklar lyx som alla människor blir både gladare och mer produktiva av.

Vad är viktigast för dig när du söker på Lokalvård Stockholm?

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: