Lokalvård Huddinge: Städtjänster med kvalitet åt företag och i hemmet

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Lokalvård Huddinge för dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med glänsande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Vi hoppas på nöjet att få se även dig som kund hos oss på Anne Blom!

Anne Blom utför städtjänster som innefattar veckostädning hemma, kontorsstäd på olika arbetsplatser, golvvård, renhållning av trapphus och lokaler för BRF, fönsterputs, byggstäd, städning av dödsbon med mera.

Våra kunder återfinns i hela Stockholmsområdet.

Kontakta oss gärna på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär.

ÖVER 20 ÅR ERFARENHET AV LOKALVÅRD I STOCKHOLM

Jokkmokktält i Huddinge CentrumMed över tjugo år i branschen kan vi borga för kvalitet och trygghet för dig som kund. Vår personal är alltid legitimerad, kollektivanslutna samt innehar ID 06 legitimation. De jobbar alltid två-och-två i patrullbil, vi brukar säga att 4 ögon alltid är bättre än 2. Förutom minskad risk för missade fläckar är det även en trygghet för både er som kund och oss att ha två personer på plats.

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren tar hand om underlaget för RUT. Avdrag på en del av arbetskostnaden görs på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in. För varje år och vilka andra avdrag du gjort avgör avdragets storlek. Läs mer på Skatteverket.se

MILJÖ OCH ANSVAR

Vi använder alltid utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta arbetsmetoder. Genom vårt dagliga arbete så minimerar vi vår inverkan på miljön. Detta bidrar även till att städningen är skonsam för era inventarier och inredning.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kalkylformulär kring frågor om Lokalvård Huddinge!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: