Lokalvård Bromma, städning med kvalitét

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Lokalvård och städning i Bromma är ett gediget arbete, inte bara i form av själva lokalen får sig en uppfräschning utan även att ha öga för vad som behövs att göras i den enskilda lokalen.

Våra lokalvårdare har erfarenhet av en mängd olika typer av fastigheter, vilket garanterar dig som beställare att vi har en gedigen erfarenhet av olika uppdrag.

Lokalvård i Bromma - Ett bestående intryck

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Bromma? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Vi erbjuder företag en rad olika kvalitativa tjänster:

Eller för privat bruk och lokalvård:

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Spårvagn i BrommaVåra lokalvårdare har bred erfarenhet av allt ifrån byggnadstekniska frågor till enklare städning i olika fastighetsbestånd. Äldre som yngre fastigheter har vi erfarenheter ifrån. Städningen utförs alltid av professionella städare som kommunicerar med er efter ert behov.

Varmt välkommen till oss på Anne Blom - Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär för att veta mer om Lokalvård Bromma!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: