Kontorsstädning Stockholm: En investering i trivsel på ditt kontor

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

AB web singelknapp3

Kontorsstädning utförs åt företag i hela Stockholm. En fräsch arbetsplats skapar förutsättningar för en glad och kreativ personal som trivs och presterar bra på jobbet. Det är såklart även viktigt att era kunder får ett riktigt gott intryck när de besöker era lokaler.

Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två gånger i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka är de vanligaste förekommande intervallerna. Städning sker under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon.

TRYGGT ATT ANLITA OSS FÖR KONTORSSTÄD

Vi strävar efter att samma personal återkommer till dig, vi har team på 6-8 personer som ansvarar för varje kund. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

BESTÄLL VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbruksningsmaterial finns på plats? Vi kan fylla på kaffeförråden och sköta enklare vaktmästeriärenden såsom att sätta ihop möbler och byta lampor. Tala om vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er. "Allt i Allo" är ett perfekt komplement till er kontorsstädning.

Läs om Anne Bloms miljöarbete

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: