Kontorsstädning Stockholm som ger ditt företag hög trivselfaktor till rätt pris

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

AB web singelknapp3

Kontorsstädning Stockholm som blir utförd på era villkor och enligt era behov. Vi utför städning av kontor i hela Stockholms området varje dag. Vi har idag uppdrag i innerstaden såsom Norrmalm, Södermalm, Östermalm och Västermalm. Vi städar kontor i alla Stockholmsområdets väderstreck, både Norra, Södra samt Östra och Västra Stockholm.

Kontorsstäd Stockholm med flexibilitet och störningsfrihet

Bild på söders höjder i Södermalm

Vår personal ser till att jobba på ett sätt som är flexibelt för er. Störningsfri städning för er är ett mål för oss.

Varje uppdrag börjar med en större genomgående städning med en uppstart av vår städledare.

Städning av kontor

Vi har 20 års erfarenhet av att städa kontor i Stockholm, vi kan med andra ord vår stad väl. Vi har under dessa 20 år stött på en mängd olika utmaningar och fått en gedigen kunskap inom branschen. Fråga oss gärna om företag med liknande förutsättningar som er. Varje uppdrag vi har haft under åren har gett oss både unik erfarenhet och insikter. Vi har haft allt från känsliga, säkerhetsintensiva uppdrag till mindre, enklare lokaler. Vi ser helt enkelt till att ert kontor alltid har pålitligt och punktligt städ.

Checklista för kontorsstädning

Vi hjälper inte bara till med städningen på kontoret: Vi ser till att era inköp av förbrukningsmaterial hanteras, blommor vattnas, mattor dammas av. Glöm inte att fråga oss om det behövs fönsterputsning eller mattvätt så hjälper vi till med rätt resurs.

Vid varje städtillfälle kollar vi varandra och ser till att alla era önskemål har blivit uppfyllda.

Anlita oss för en gedigen och kvalitetssäkrad kontorsstädning Stockholm!

Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor kring kontorsstädning Stockholm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: