Kontorsstädning Huddinge: Rent och fräscht på er arbetsplats!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

AB web singelknapp3

Kontorsstädning Huddinge nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Kontorsstäd erbjuds alla typer av företag, stora som små från Huddinge i söder till Täby i norr. En ren och fräsch arbetsplats skapar rätt förutsättningar för att personalen ska trivs och prestera bra på jobbet. Det är självklart även viktigt att ge era besökare ett riktigt gott intryck när de besöker er på plats. Första intrycket är viktigt som vi alla vet. Låt oss ta hand om städningen så kan göra det ni gör bäst, i en ren och väldoftande miljö.

STÄDNING I HUDDINGE EFTER ERA BEHOV

Anne Blom Städ & Service erbjuder städning när det passar er verksamhet. De vanligaste intervallerna är våra kunder väljer att få städat är:

  • dagligen
  • 2 gånger i veckan
  • 1 gång i veckan
  • varannan vecka

Städning sker under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon för att inte vara i vägen för er. Hur upplägget ser ut ser vi till att lösa på bästa sett för er som kund.

Ring oss på 08-22 22 26 eller skicka ett meddelande via formulär.

ANNE BLOM—TRYGG OCH SERIÖS KONTORSSTÄD HUDDINGE

Kosläpp i HuddingeVi strävar efter att samma personal återkommer till våra kunder. Våra team om 6-8 personer ansvarar för varje kund. Personalen är alltid legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Personalen har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

ALLT I ALLO-TJÄNSTER ETT PERFEKT KOMPLEMENT

Många av våra kunder beställer tjänster utanför städningen. Exempelvis att god mat och dryck finns redo i personalrum eller till konferensen. Vi kan även se till att kontors- och förbruksningsmaterial finns redo när ni behöver det. Vill ni ordna något extra till kick offen så hjälper vi gärna till. "Allt i Allo" är ett perfekt komplement till er kontorsstädning. Prata med oss så hjälper vi er på bästa möjliga sätt.

Tveka inte att ringa oss på 08-22 22 26 eller använda vårat kontaktformulär om ni vill veta mer eller beställa vår tjänst: Kontorsstädning Huddinge!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: