Kontorsstädning Danderyd anpassade tjänster för dig och ditt företag

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

AB web singelknapp3

Kontorsstädning Danderyd utförs åt företag, stora som små i hela Stockholmsområdet. En ren och fräsch arbetsplats skapar förutsättningar för personal som trivs och presterar bra på jobbet. Det är såklart även viktigt att ge era besökare ett riktigt gott intryck när de besöker er på plats.

Vi erbjuder städning när det passar er. De vanligaste intervallerna är:

  • dagligen
  • 2 gånger i veckan
  • 1 gång i veckan
  • varannan vecka

Städning sker under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon. Städschemat ser vi till att lösa på bästa sätt för er som kund.

ANNE BLOM BORGAR FÖR TRYGG OCH SERIÖS KONTORSSTÄD

Staty i Djursholm

Vi strävar efter att samma personal återkommer till våra kunder. Våra team om 6-8 personer ansvarar för varje kund. Personalen är alltid legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Personalen har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

KOMPLETTERA MED VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Om ni på kontoret tröttnat på att försöka bestämma vems fel det var att kaffet tog slut så kan ni lugnt överlämna det ansvaret till oss, vi köper in och ser till att det alltid finns gott kaffe och mjölk. Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbrukningsmaterial fylls på och glödlampor byts så kan vi ordna det. "Allt i Allo" är ett perfekt komplement till vår tjänst: Städning Danderyd och Djursholm.

Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor kring Kontorsstädning Solna!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: