Kontorsstädning Bromma ger ny kreativitet för affärer

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

AB web singelknapp3

Kontorsstädning med Anne Blom innebär för oss att fokus ligger mer på själva nyttan med städningen på kontoret, nämligen trivseln, kreativiteten och produktiviteten i din affärskultur. För när arbetsplatsen är nystädad, ja då känns det genast lockande att stöka till igen. Ny energi blommar upp och nya idéer fyller lokalerna.

Kontorsstäd i Bromma av professionella städare

Väderkvarn i BrommaVåra städare i Bromma strävar efter att leverera kvalitet genom hela arbetet och varje del från start till mål är viktig.

Noggrannhet, effektivitet och en bra dialog med dig kring vad som händer och när det sker är A och O för våra lokalvårdare.

Som kund ska du känna dig trygg med oss och vi svarar på dina frågor och förklarar det du undrar över. Dessutom kan du alltid lita på att vi är punktliga, noggranna och effektiva.

Allt-i-allo, extratjänster för kontor i Bromma

Våra kunder anlitar även oss för tjänster utanför städningen. Anne Bloms "Allt i Allo" tjänst består av olika tjänster för att underlätta för er. Med en mycket god service från personalen hos Anne Blom kan vi:

  • Fylla på förbrukningsmaterial, så att det alltid finns t.ex. toapapper eller diskmedel.
  • Utföra enklare vaktmästeritjänster såsom att skruva ihop möbler eller byta lampor.
  • Se till att kaffeförråden är påfyllda och kaffemaskinen rengjord.

"Allt i Allo" är ett perfekt komplement till er kontorsstädning. Prata med oss så hjälper vi er på bästa möjliga sätt!

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär med dina frågor kring hur din kontorsstädning i Bromma kan ske, vi hjälper dig rätt i dina tankar!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: