Sidan finns ju inte :( 404 )

Anne Blom Home Logo

  • Dammning under hemstäd.
  • Städning av arbetsplats.
  • Vår personal.

Ring så städar vi!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här:

Städ & Service med Anne Blom gör livet gladare!

Ring så städar vi: 
08-22 22 26

eller tryck på en knapp ovan för offertförfrågan.

Städ & Service enligt Anne Bloms modell täcker de flesta former av städning som passar Stockholm med kranskommuner.

Kontorsstäd Stockholm möter moderna behov

Vi är särskilt bra på modern städ och kontorsservice där sekretess, dress code och professionellt manér är viktigt. Anne Bloms Kontorsservice är mycket mer heltäckande än bara städning. Här kan du dessutom dra fördel av vårt prisvärda baspaket av kontorsvaror och andra åtgångsmaterial. Anne Bloms städfirma kan även se till att kaffemaskinerna är påfyllda, ta hand om vissa praktiska hantverk och reparationer, samt mycket mer. Läs mer om Anne Bloms Kontorsservice.

Hemstäd för dig som gillar fritid

Har du svårt att få livet att räcka till? Låt oss ta hand om din hemstädning. Att komma hem till ett fräscht och nystädat hem frigör energi och nya idéer. Perfekt för stressade privatpersoner och barnfamiljer som hellre vill umgås och ägna sig åt roligare fritidsintressen.

Som hemstädskund hos oss kan du dessutom vara trygg i att du aldrig behöver tvätta en enda trasa eller komma ihåg att köpa rengöringsmedel, vi har med oss allt! Mer om Anne Bloms Hemstädning.

Trappstäd, fönsterputsning, lokalvård, golvstäd med mera

För städhjälp och städning i tuffare utrymmen som trapphus och allmänna lokaler har vi duktiga team för detta. Vår över tjugo års långa yrkeserfarenhet har lärt oss vad som krävs och vad som bör undvikas. Med Anne Blom betalar du bara för det du behöver av städ & service.

Hoppsan! 404 ...

Sidan du sökte efter finns inte!

Vi kunde inte hitta det du sökte efter. Några troliga anledningar:

  • länken du klickade på hade ett stavfel i sig
  • eller så har sidan flyttat eller fått ett annat namn
  • eller så skrev du kanske in sidans namn felaktigt? (inte så troligt, medges...)

För att hitta det du letar efter kan du använda dig av vår sitemap, hoppa direkt tillbaka till vår startsida eller använda sökformuläret nedanför.

Sök på webbplatsen

Du har kanske sett några av alla våra silverfärgade bilar som åker runt i Stockholm med omnejd?

Anne Blom-bil

Personalen är ID-06 legitimerade, fullt försäkrade, omfattas av kollektivavtal, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Det ger dig som kund en säkerhet och trygghet.


Reco badge 2017Reco badge 2018