Anne Blom Home Logo

Inspirationsbutiken logo

Ring så städar vi!

Inspirationsbutiken Anne Blom är en fristående del av Anne Blom Städservice. Den öppnades som en 20-års jubileumsgåva från Anne Blom till sig själv, sin personal och städkunder med målet att inspirera och erbjuda det bästa av det bästa till bästa pris. Vi erbjuder 20% rabatt på allt i butiken till våra hemstädskunder samt anställda på företag där vi städar ert kontor.

En översiktsbild på Inspirationsbutiken Vårt showroom på resturang WKB

Ni är varmt välkomna in i vår charmiga butik där ni både kan handla och beställa t.ex. möbler från våra leverantörskataloger till mycket förmånliga priser. Vi har alltid värnat om vår personals hälsa och har sedan 20 år tillbaka tillhandahållit de enligt oss bästa hälsokostprodukterna på marknaden till vår personal. Dess produkter finns såklart nu även i Inspirationsbutiken.

Vi har även linoljesåpa tillverkad av familjen Grunne på Öland - de tillverkar såpa på traditionellt vis och den är så bra att vi själva använder den i vår dagliga verksamhet. Världens enligt oss bästa diskborste gjord av hästtagel finns även här, och nu kommer det bästa - huvudet är tillräckligt litet för att gå ner i ett champagneglas.

Meraki är märket som har revolutionerat marknaden när det gäller hud, spa och kroppsvård - du finner hela deras sortiment hos oss.

Ernsts stilrena design känns också rätt och hans produkter finns naturligtvis representerade i butiken.

Vi har även fantastiska Suncraft-knivar från Japanese Knife Company, knivar smidda i Japan med 33 lager stål. Köper ni en kniv och ett slipblock samtidigt så ingår dessutom ett presentkort på en slipkurs värd 595 kr.

Produkter från Design Ernst Knivar från Suncraft

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: