Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Anne Blom har gjort hundratals av Stockholms vackra hem fräscha och väldoftande i över 20 år. Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs, även stegar och dammsugare. Med oss som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel. Dessutom kan ni beställa hem hudvård och badrumsartiklar från populära Merakis sortiment till rabatterat pris, ring eller maila oss för mer information.

Hemstädning Stockholm enligt Anne Bloms goda rykte

Våra medarbetare är alla fullt försäkrade, omfattas av dubbla kollektivavtal, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret – för att ta några exempel. Vi jobbar alltid minst två och två, och alltid dagtid. Vi brukar säga att två par ögon är bättre än ett – det är lättare att missa saker när man är ensam än när man är två som kan kolla varandra. Dessutom är vi inte fler anställda på Anne Blom än att alla känner varandra. Varje morgon möts vi på kontoret och umgås samt får en allmän genomgång inför dagens uppdrag. Vår sammanhållning gör att alla hjälper varandra och att alla litar på varandra.

Vi kan hemstädning och vi är alltid rädda om sakerna

Kanske kan det kännas lite ovant att släppa in okända i hemmet, men med oss behöver ingen vara orolig. Om ni vill får ni gärna vara med och guida oss bland dina saker. Vi har ett team på 6 personer som har hand om varje kund. Det gör att ni lär känna oss lite mer personligen, men ger oss även en stor flexibilitet vid sjukdomar och ombokningar. Då vår flexibilitet är en av våra starka sidor vill vi lyfta fram att om- och avbokningar, oavsett anledning, är alltid kostnadsfria fram till klockan 07.00 samma dag.

Hemstädning med RUT-avdrag

RUT-avdraget är heller inget krångligt för din del, den administrationen tar vi hand om!

Ni bestämmer tillsammans med oss den nivå på städning som passar just dig. Vi brukar rekommendera en storstädning som start på en regelbunden hemstädning.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: