Hemstädning Norrtälje | Hemstäd Norrtälje | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning Norrtälje med Anne Blom Städ och Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor i Norrtälje.

Vi utför städuppdrag dagligen i hela Norrtälje med nöjda och återkommande kunder.

Vårt uppdrag inom hemstädning är att ge dig och din familj samt vänner fler och bättre förutsättningar att spendera kvalitativ tid tillsammans.

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat hem? Eller kanske är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

HEMSTÄDNING I NORRTÄLJE NÄR DU BEHÖVER DET

Hemstäd med Anneblom startar med att vi kommer överens om dag, tid och hur ofta. Du kan också välja att beställa en enstaka städning, men de allra flesta i Norrtälje väljer att jobba med oss kontinuerligt. Vi kommer överens om omfattningen och hur vi gör med nyckelhanteringen.

Vid återkommande uppdrag så strävar vi efter att använda samma personal till uppdraget, eftersom det bland annat sparar tid för dig som kund. Men också så så att du vet vilka städare som kommer till just ditt hem. 

Städning hemma skall inte kännas betyngande - Vi hjälper dig

Har du tröttnat på att städa hemma? Låt oss hjälpa dig med hemstädningen så att du och din familj hittar med tid till annat. Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem är städat, vecka efter vecka. 

Nu kan ni även beställa hem hudvård och badrumsartiklar från populära Merakis sortiment till rabatterat pris, ring eller maila oss för mer information.

Vi städar för dig som bor i Norrtälje och ni får mer tid till annat helt enkelt!

Allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till varannan vecka och enstaka hemstädningar. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Norrtäljes alla gator och gränder framförallt såsom: 

  • Från Bältartorp till Kvisthamra
  • Från Solbacka till Mosebacke
  • Från Tullgränd till Narvagatan
  • Från Roslagsgatan till Frötunagatan
  • På såväl Strandvägen till Fågelsångsvägen

Många anlitar ett städbolag i Norrtälje för att få vardagspusslet att gå ihop, låt vår trevliga, rutinerade och legitimerade personal underlätta det för er!

HEMSTÄDNING NORRTÄLJE - VI GER ER EN TRYGG OCH SÄKER STÄDNING

gatumiljo norrtalje

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss i ditt hem och vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål om tider och nyckelhantering.

Vår policy är att alltid kräva utdrag ur polisens belastningsregister innan vi anställer någon. Detta för att vara säkerställa att inte någon av våra anställda har blivit anmäld för brott eller varit föremål för förundersökning.

Tystnadsplikt är en dygd bland våra anställda och vi diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Arbetslaget som kommer hem till dig arbetar alltid två och två samt kommer på regelbundna tider efter överenskommelse.

Har du dessutom specificerat i förhand vad som skall utföras, så är det alltid det som vi fokuserar först på för att sedan arbeta med våra ordinarie checklistor.

HEMSTÄD NORRTÄLJE - MED SERIÖST ANSVAR FÖR MILJÖN

Anne Bloms främsta möjlighet att bidra till en minskad miljöbelastning går genom företagets produkter och medarbetarnas kunskaper. 

Det har blivit allt viktigare med miljövänlig städning och vi satsar därför stort på kvalitet och miljö.

Det övergripande syftet med vår miljöpolicy är naturligtvis allas ansvar att värna om miljön. Det andra syftet är att vinna marknadens förtroende genom att visa att vi, genom miljövänlig städning, tar ett uppriktigt och seriöst ansvar för miljön.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder, så minskar vi vår inverkan på naturen.

Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

HUR GÅR DET IHOP MED RUT-AVDRAGET?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att nyttja rutavdrag för städhjälp, så är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. 

För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad, så måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 0176-55 700 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Norrtälje.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: