Hemstädning Sundbyberg: Är du trött på att städa hemma? Låt oss hjälpa dig!

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning Sundbyberg med Anne Blom Städ och Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor i Sundbyberg. Vi har städat i många privathem och hos företag i Sundbyberg med strålande resultat. Vi utför städuppdrag dagligen över hela Sundbyberg med nöjda och återkommande kunder såsom i:

 • Rissne
 • Hallonbergen
 • Lilla Alby
 • Lilla Ursvik
 • Stora Ursvik
 • Ör
 • Duvbo
 • Storskogen
 • Brotorp/Järvastaden

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat hem? Eller kanske är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

Hemstädning i Sundbyberg när du behöver det

Vi kommer överens om dag, tid och hur ofta. Ni kan också välja att beställa en enstaka städning. Vi kommer överens om omfattningen och hur vi gör med nycklar. Vid återkommande uppdrag strävar vi efter att använda samma personal till uppdraget eftersom det bland annat sparar tid för dig som kund.

Har du tröttnat på att städa hemma? Låt oss hjälpa dig med hemstädningen så att du och din familj hittar med tid till annat. Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem är städat, vecka efter vecka.

Nu kan ni även beställa hem hudvård och badrumsartiklar från populära Merakis sortiment till rabatterat pris, ring eller maila oss för mer information.

Vi städar för dig som bor i Sundbyberg och ni får mer tid till annat!

HEMSTÄDNING SUNDBYBERG - VI GER ER EN TRYGG OCH SÄKER STÄDNING

Teater Bristol i SundbybergVi erbjuder hemstädning till privatpersoner i Sundbyberg, även kallat hushållsnära tjänster. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg med oss i sitt hem och vi anpassar oss därför efter kundens önskemål om tider och nyckelhantering.

Vi har som policy att alltid kräva utdrag ur polisens belastningsregister innan vi anställer någon. Detta för att vara säker att inte någon av våra anställda har blivit anmäld för brott eller varit föremål för förundersökning.

Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Våra arbetslag som kommer hem till dig arbetar alltid två och två samt kommer i största möjliga mån på regelbundna tider. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

HEMSTÄD SUNDBYBERG - MED SERIÖST ANSVAR FÖR MILJÖN

Miljövänlighet är att undvika onödigt bruk av resurser och välja miljöutvecklande alternativ. Anne Bloms främsta möjlighet att bidra till en minskad miljöbelastning går genom företagets produkter och medarbetarnas kunskaper. Genom att arbeta strukturerat och kundanpassad med god planering kan vi på Anne Blom minska den totala belastningen på miljön och samtidigt erbjuda både kunder och medarbetare en renare och mer trivsam inre miljö.

Med ett utvecklande miljöarbete stärker dessutom företaget sin position och konkurrenskraft på den öppna marknaden. Anne Blom tycker det är viktigt med miljövänlig städning och satsar därför stort på kvalitet och miljö. Det övergripande syftet med vår miljöpolicy är naturligtvis allas ansvar att värna om vår miljö. Det andra syftet är att vinna marknadens förtroende genom att visa att vi, genom miljövänlig städning, tar ett uppriktigt och seriöst ansvar för miljön.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

HUR GÅR DET IHOP MED RUT-AVDRAGET?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Sundbyberg.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: